изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:31 EEST
МАГИСТРАТИ ОСТАВИХА ПЛ. ПРИПЪРЖЕНСКИ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ    
НовиниВчера Добричкият окръжен съд под председателството на съдия Тома Манушев разгледа жалбата на Пламен Припърженски относно наложената му мярка "домашен арест". Прокурорът по делото Ангелов пледира съдът да остави мярката за неотклонение "домашен арест". В кратката си пледоария адвокатът на Пламен Припърженски Милен Кадикянов заяви, че не е съгласен с определението на прокурора, че жалбата на клиета му е неоснователна.

М. Кадикянов изтъкна, че разследващият орган няма данни, за да бъде наложена такава мярка на клиента му. "Ние представихме доказателства, според които може да се сметне какви са разходите за домакинството и какви са доходите на семейството на довереника ми. В папките по делото /бел.ред. - 4 на брой/ ценното е не повече от 40 листа" - заяви още М. Кадикянов. В пледоарията си той подчерта, че прокуратурата се позовава на данните, дадени от следствената Димитричка Георгиева и подсъдимия Колев, като добави още, че въпреки финансовите затруднения на клиента си, гаранцията е била внесена. М. Кадикянов пледира за промяна на мярката и заяви, че тази мярка пречи не само на довереника му, а и на цялото семейство. В дадената на Пламен Припърженски последна дума преди произнасянето той подчерта, че от края на 2004 г. не работи за нито една от следните фирми "Сердика-90", "ВиК", "Карвуна". "След публикациите в пресата дори и останалите ми клиенти, които имах, се отказаха" - каза още Пл. Припърженски. След кратко заседание съдия Манушев произнесе окончателната присъда по жалбата - мярката остава "домашен арест" и не подлежи на обжалване. Пред журналисти извън залата Пл. Припърженски добави, че през следващата седмица ще предприеме стъпки като общински съветник. "Решил съм какво да правя, но това ще е другата седмица" - каза Пл. Припърженски.
 


Сходни връзки

МАГИСТРАТИ ОСТАВИХА ПЛ. ПРИПЪРЖЕНСКИ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди