изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:30 EEST
БТК ИЗДАВА ДЕТАЙЛИЗИРАНИ СПРАВКИ    
Новини юни телекомът ще предоставя възможност на домашните абонати в цялата страна да проверяват съответствието между месечната си сметка и проведените разговори по телефон, съобщиха от прессцентъра на компанията. Този месец домашните абонати на компанията ще получат подробна детайлизирана справка на разговорите си за месец май.

Всеки месец сметки ще показват пълната информация за проведените от абоната разговори. Възможност да ползват тази услуга имат абонатите на цифрови телефонни централи и абонатите на аналогови централи с възможност за таксуване на разговорите по време. Задължително изискване към клиентите е и да използват стандартен абонаментен план или абонаментните планове „БТК у дома" и „БТК у дома СИТИ".
Детайлизираната справка, предоставяна безплатно на абонатите, е част от стратегията на компанията за предоставяне на висококачествени конкурентни услуги. Предимството за абонатите ще е възможността сами да управляват месечното си потребление, добавят още от телекома.
 


Сходни връзки

БТК ИЗДАВА ДЕТАЙЛИЗИРАНИ СПРАВКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди