изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:01 EEST
НДСВ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ    
Парламент

От началото на предизборната кампания кандидатите за народни представители от НДСВ проведоха много срещи с добруджанци от цялата област. Пред избирателите си кандидат–депутатите поеха и конкретни обещания. Въпреки че кампанията не е приключила, част от тях вече са изпълнени. От днес в рубриката “речено – сторено” ще ви информираме за изпълненото от кандидатите от листата на НДСВ.



Кандидатът за народен представител втори мандат Енчо Малев обеща в село Свобода да ремонтира сондажната помпа на водоема за напояване на животни и да ремонтира фуражомелката, която се използва не само от жителите на Свобода, а и от няколко съседни села. Фуражомелката вече е готова и е при кмета на Свобода Петко Йорданов. В момента приключва ремонтът на помпата и тя ще бъде в селото най-късно утре.

НДСВ спонсорира участието в Дебрене на танцовите състави от 5 села. С помощта на кандидатите за народни представители от НДСВ  изпълнителите от Александрия, Коритен, Черна, Стожер и Карапелит успяха да се изявят на сцените в Дебрене.

 


Сходни връзки

НДСВ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.58 секунди