изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:31 EEST
“БОЛКАТА НА ХОРАТА ПРИЕМА ПРЕКАЛЕНО ЛИЧНО… ТОЙ Е ДОБЪР ЧОВЕК И ДОБЪР БАЩА…”    
Парламент

Семейството на Николай Камов – искрено и лично за водача на листата на “Коалиция за България”. Всеки ден семейство Камови се информира за новините в Добрич от сайта на По-добрия вестник



 

 

 

 

Парламентарните избори доведоха в Добрич семейство Камови. Тук дойде и бъдещата снаха на водача на листата на "Коалиция за България" Николай Камов - Цветелина. "Впечатлени сме от града и този край. Пейзажът носи някакво топло усещане", разказва 22-годишният син на политика - Георги. Той е от тази част от семейството, която смята да продължи пътя на баща си. В момента Жоро завършва магистратура – “Международни отношения и сигурност” в СУ "Св. Кл. Охридски". С Цветелина са колеги в университета, но от две години и половина са приятели. "От 1,5 години живеем заедно. Най-често общувам с Мария /сестрата на Жоро/, която е много приятен тийнейджър. Николай го виждам рядко, по-пълноценно общувам с женската страна в семейството" - сподели Цвети. "Сватба! Все ни питат за това, но нека минат изборите и тогава ще мислим за сватба. В момента гледаме да приключим успешно, за да може да стартираме добре занапред" - казва още бъдещата снаха на Николай Камов.

Неговата чаровна съпруга Магдалена казва, че обича да й викат Магда. Тя разкрива, че Добрич вече е част от живота им и всяка сутрин посещава сайта на "Нова добруджанска трибуна" и "Дарик радио" в интернет. Тя следи новините от града и региона, но преди всичко е фенка на интернета. Магда е филолог по образование. До преди няколко години е работила, но предприятието е било закрито и сега е базработна. "Сега съм домакиня. Грижа се за семейството. Разнообразявам си живота с компютър. Обичам да чета, плета, да се разхождам, да бъда сред приятели, както и да разхождам кучето ни. Старая се да не ми е скучно" - казва съпругата на Н. Камов.   

Дъщерята на водача на листата на коалицията в Добричка област - Мария е на 17 години. В момента учи, но главната й цел е да продължи образованието си в чужбина и да се реализира в нещо, което не е свързано с политика - психология. Тя самата казва, че в семейството вече са заети умовете, които се занимават с политика. Семейство Камови има и котка, която не изисквала много грижи.   

"Баща ни е отворен към проблемите на младите хора. Често ни спират по улиците, когато сме с него и определено можем да кажем, че го открояват от другите политици. За него чуваме положителни отзиви. Болката на хората приема прекалено лично. Това е негова основна черта в характера - влага всичко от себе си. Изражението му показва, че той изживява проблемите" - разказват Жоро и Мария. Магда казва, че той е добър и либерален родител. "Даже понякога аз съм по-строгия родител. Добър баща е" - категорична е съпругата му. Тя му пожелава да се ядосва по-малко, успех на изборите и повече време за семейството. Не на последно място всички му желаят и здраве.

Хобитата на семейство Камови са: спорт, туризъм, ски, тенис на корт, фотография. Любимият маршрут е една Витошка пътека, а от сигурни източници разбрахме, че Николай Камов изключително добре танцува рок, а и не само рок.

 

 


Сходни връзки

“БОЛКАТА НА ХОРАТА ПРИЕМА ПРЕКАЛЕНО ЛИЧНО… ТОЙ Е ДОБЪР ЧОВЕК И ДОБЪР БАЩА…” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди