изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:56 EEST
Д-р Евгения Георгиева стана кръстница на три дечица    
ПарламентКандидатите за народни представители от НДСВ д-р Евгения Георгиева, Светлана Жечева и Нели Горчакова бяха сред множеството граждани, дошли вчера на  празника на добричкия храм “Св. Троица”, където присъства и кметът на Добрич Детелина Николова.

  С камбанен звън  бяха посрещнати  мощите на седем светци, а заедно с тях пристигна и Варненският и Великопреславски митрополит Кирил. За празничния обяд на бездомните деца от приюта към църквата, се бе погрижил и кандидатът за втори мандат Енчо Малев, който осигури 200 топли хляба.

По- късно кандидатите за народни представители д-р Евгения Георгиева, Жеко Петков и Васил Генов се отзоваха на покана от хората на село Безмер за участие в храмовия празник . Църквата “Св. Троица” в селото има 96 годишна история и до преди няколко месеца е била в окаяно състояние. Тогава по инициатива на НДСВ  започва ремонт по правителствена програма за 15 000 лв. Ремонтиран е покривът, за първи път в двора на църквата е прекарана водопроводна система , а на пътя за Тервел е изградена автоспирка отново по проект за 6000 лв. За тези придобивки добруджанци изказаха огромната си благодарност на кандидатите за народни представители, като бяха категорични, че НДСВ има изключителна заслуга за обновлението на техния храм, изоставен и полурухнал години наред, а в същото време най- красив и голям в цялата Тервелска  община със запазени много църковни ценности.

След празничната служба д-р Евгения Георгиева бе поканена за кръстница на три дечица,  които получиха  чудесни подаръци от името на НДСВ, и лично 100 лв.  от кандидата за втори мандат Енчо Малев.

 

 


Сходни връзки

Д-р Евгения Георгиева стана кръстница на три дечица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди