изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:41 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентНДСВ: Кандидатите за народни представители от НДСВ Енчо Малев и д-р Евгения Георгиева ще се срещнат днес от 10 часа със земеделски производители в Агробизнесцентър - Добрич. От 14 часа Мима Василева и Нели Горчакова ще гостуват на пенсионерския клуб в Каварна.

 Час по-късно те ще се срещнат с работещите във фабрика "Премиера" в крайморския град. От 17 ч. кандидат-депутати от НДСВ ще присъстват на връчването на дипломите в Международния колеж. 
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": Днес от 10 часа кандидатите за народни представители от листата на "Коалиция за България" Николай Камов, Ясен Пенчев и Евтим Костадинов ще присъстват на откриването на жътвената кампания. По същото време Сияна Фудулова и д-р Желязко Железов ще се срещнат с лекарите в Балчик. В 20.30 часа Михаил Стоев ще разговаря с избирателите в село Белгун. Днес "Коалиция за България" ще закрие предизборната си кампания в Крушари, Генерал Тошево, Тервел и Шабла. В 19 часа днес музикална група "Шуварите" ще изнесе концерт в село Ловчанци.
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: От 12 часа Обединените Демократични Сили - Добрич канят добричлии на тържественото откриване на чешмата "Най-студената вода" в центъра на Добрич. Днес,  точно в 12 часа пред църквата "Свети Георги" добричлии ще бъдат почерпани със студена вода в жълти чашки с надпис "Студена вода - царска, изтърпяна" и в червени чашки с надпис "Студена вода- червена, обещана".
От 16.30 ч. предстои посещение на водача на листата от ОДС Николай Младенов в "Мебел стил". От 15 до 17 ч. кандидатът за народен представител Павел Павлов ще участва в дебат по "Дарик" радио на тема: "Как да накараме гражданина да остане в Добричка област" От 18 ч.  водачът на листата на ОДС Николай Младенов ще участва в дебат по Добруджа кабел.
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Министърът на земеделието и горите и водач на листата за Добрич Нихат Кабил вчера присъства на тържествена сесия на Общински съвет - Балчик, във връзка със спечеления от общината проект на стойност 21 млн. евро и даде старта на усвояването на средствата, като замени държавния горски фонд с общински горски фонд. По този начин жителите на Балчик получиха голяма придобивка за развитието на туризма. А. Сурталов подари телевизор на пенсионерски клуб в с. Змеево и се срещна с жителите на селата Кремена и Гурково, а в Българево дари компютър на читалището. Днес А. Сурталов ще бъде в Дуранкулак и Крапец.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди