изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:04 EEST
ЖРЕБИЙ ДОНЕСЕ ТРИ МЕДАЛА ЗА БК "ДОБРИЧ"    
Спорт

В Пловдив бе теглен жребият за републиканския личен шампионат по бокс за жени. Той отреди от клуб "Добрич" с треньор Стефан Петков директно на полуфиналите да играят три състезателки. Това означава, че независимо от изхода на техните срещи, те ще спечелят медали.



Полуфиналните мачове са днес. В четвъртък в категория до 48 кг Неджмие Хасан ще излезе на ринга срещу шампионката в тази категория, която е от тима на Локомотив /Русе/. При 50-килограмовите на полуфиналите ще боксира Севдалина Методиева, а в кат. до 66 кг за място на финала ще спори шампионката Тодорка Русева. Последната ще кръстоса ръкавици с друга шампионка. Това е Валентина Пенева, която идва в тази категория, след като стана №1 при 63-килограмовите.

Жребият вчера си направи малка шега, след като в осминафинална среща в кат. до 46 кг противопостави една срещу друга съотборничките Керанка Пантелеева и Гюлфер Хасан. Двубоят между двете бе късно вчера, а малко след това на ринга в кат. до 46 кг трябваше да се качи и Станка Радева, която ще търси победа, за да се класира за полуфиналите.

Тежък жребий имат трите състезателки на клуб "Добруджа" с треньор Михаил Георгиев. И трите момичета ще излязат в четвъртфинални срещи, но при победа са потенциални победителки в своите категории. При 46-килограмовите излиза Велина Монова. Светлана Каменова ще се изправи срещу опитната Мая Полийска от НСА над която има две победи. Радостина Христова пък ще има съперничка боксьорка от школата на ЦСКА. НДТ

 


Сходни връзки

ЖРЕБИЙ ДОНЕСЕ ТРИ МЕДАЛА ЗА БК "ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди