изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:28 EEST
Д. ПЕЛОВСКА: ДА КАЖЕМ КРАЙ НА РОМСКИЯ РЕКЕТ    
ПолитикаСпоред бизнесдамата, която оглави листата на Новото време в Добрич, в нашата област "Атака" имат депутат, благодарение гласовете на ромите

Аз съм удовлетворена от резултата на Новото време в сравнение с този на политически сили, които имат дълга история и структури. Независимо, че кампанията ни бе около 19 дни, получихме висок процент. Аз се извинявам на всички, до които нямах физическата възможност да стигна и да се срещна с тях. Заложихме на коректна кампания, кампания на реалните ангажименти. Това заяви на пресконференция Даниела Пеловска, която бе начело в листата на Новото време в Добрич. Според нея, коалиция "Атака" е спечелила депутатско място в областта, благодарение гласовете на ромите. Д. Пеловска каза, че в деня на изборите при нея дошли представители на ромски структури с две торби, в които имало общо 800 лични карти, и поискали пари. "Така си и отидоха - с картите. Искаха по 20 лева на лична карта. Искаха ги в деня на изборите, за да получим гласове от тях" - заяви Д. Пеловска. Според нея, явно са ги получили от "Атака". Иначе нямало логика, щом на плакатите на коалицията пишело "Ромите - на сапун". "Това, че ромите са неуки, не ги прави глупави... Те са толерирани от държавата за сметка на българите... Трябва да кажем край на ромския рекет... През последните четири години наблюдавахме, как ромите се научиха да бъдат търтеи на гърба на целия български народ" - заяви Д. Пеловска. Тя разказа, че преди време предложила работа на три ромки със заплащане 250 лева. Те й се изсмели. В Генералтошевско пък имало осем села, в които въобще не живеели българи - били избягали.
"Чакаме да се сформира правителство, за да представим подписката срещу дупките в Добруджа" - каза още Д. Пеловска. До момента в областта били събрани 78 000 подписа /без община Крушари/. Тя коментира още, че е изпратена жалба до ЦИК за нарушение в с. Оброчище в изборния ден. Там тя станала свидетел на това, как се раздават пари с фалшиво удостоверение за застъпник.
"Човек трябва да си изкара поуки от една кампания. Животът си продължава. Имах възможността да видя кои са ми приятелите, спечелих и нови" - заяви Д. Пеловска. Тя каза още, че Новото време е продължи да бъде ориентирано към младите хора и смята да играе ролята на коректив.
По повод ситуацията в СДС Д. Пеловска коментира,  че Надежда Михайлова е поставена в капан и в момента й се иска оставката.
 


Сходни връзки

Д. ПЕЛОВСКА: ДА КАЖЕМ КРАЙ НА РОМСКИЯ РЕКЕТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Д. ПЕЛОВСКА: ДА КАЖЕМ КРАЙ НА РОМСКИЯ РЕКЕТ
Автор: Anonymous да 2005-07-05 @ 00:02 EEST
Г-жа Пеловска прескочи от ОДС в Новото време ,след четири години може да се кандидатира и при комунистите.Някои явно забравят как раздаваха макарони по изборите и сега ромите им виновни.Силно се съмнявам ,че ако торба с лични карти попадне при госпожята то те просто ще си получат сумите,но понякога тарикатите изтеглят и губещата карта в случая Новото време излезе ялово.Язък за парите ,един път при Надежда ,втори път при Кошлуков ,и пак не сме депутати.Моята препоръка е следващият път при комунистите -те взимат по малко:))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди