изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:26 EEST
ВЛАКЪТ "АЛБЕНА" ПЪТУВА НАД 16 ЧАСА ЗАРАДИ НАВОДНЕНИЯТА    
Новини

След няколко прехвърляния и превоз с автобуси, пътниците пристигнаха със 7 часа закъснение. Вчера на жп гара-Добрич се продаваха билети само до Варна и Кардам. Едва привечер стана ясно, че влакът "Албена" все пак ще пътува, но по подбалканската линия



С над 7 часа закъснение пристигна вчера на гара Добрич /около 14 часа/ бързият влак "Албена" от София до Кардам.  Заради наводненията и прекъснатите жп линии на много места в страната хората в него са пътували повече от 16 часа и половина.

Влакът "Албена" е пренасочен от Горна Оряховица през Русе. Участъка от Русе до Каспичан пътниците са преминали отново с жп транспорт. От Каспичан до Провадия те са транспортирани с автобуси, а от там до Добрич - отново с жп транспорт, съобщиха за НДТ от пресцентъра на БДЖ. От гарата в Добрич съобщиха, че тук са пристигнали около 20 пътници, което е много по-малко от обичайния брой на пътуващите с влака "Албена" в този ден от седмицата. Предполага се, че останалите са пристигнали с друг транспорт.

Вчера на гарата в Добрич се продаваха билети само по линиите до Варна и Кардам. Желаещите да пътуват по други направления са били информирани за проблемите. Хората са  информирани от медиите за ситуацията в страната и напрежение няма, обясниха служители на  гарата.

Закупените за вчера билети по линии, освен тези до Варна и Кардам, са били презаверявани за следващи дни. Когато гражданите не са можели да отложат пътуването си, е възстановявана напълно или частично цената на билетите.

Вчера следобед стана ясно, че влакът "Албена" снощи няма да бъде отменен, а ще пътува по подбалканската линия през Карлово. Очакваше се той да няма сериозна разлика във времето за пристигане. 

 


Сходни връзки

ВЛАКЪТ "АЛБЕНА" ПЪТУВА НАД 16 ЧАСА ЗАРАДИ НАВОДНЕНИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди