изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:27 EEST
БЧК ОРГАНИЗИРА ДЕМОНСТРАЦИЯ ПО ОКАЗВАНЕ НА ПЪРВА ПОМОЩ В АЛБЕНА    
ОбществоДемонстрации по оказване на първа доболнична помощ ще бъдат направени на 11 юли в курорта Албена, съобщиха за НДТ от Областния съвет на БЧК.

Те са във връзка с европейската кампания за пътна безопасност, в която България участва с още 25 държави. ОС на БЧК в Добрич е една от четирите организации в страната, избрани за домакин на демонстрациите.
От 10 часа пред хотел "Добруджа" в Албена доброволци на БЧК ще демонстрират оказване на първа помощ на пострадали при пътно-транспортно произшествие. По-късно пък на плажа пред хотел "Калиопа" водни спасители на милосърдната организация ще извлекат от морето удавник и ще покажат как му се оказва помощ до пристигането на медицинския екип.
Гости на демонстрациите ще бъдат Емили Гулер от Европейския офис на Червения кръст в Брюксел, Клер Пардю и Мигел Фрага от Британския Червен кръст, представители на Националния съвет на БЧК. Партньори на БЧК са РДВР - сектор "КАТ" и СБА-Добрич.

 


Сходни връзки

БЧК ОРГАНИЗИРА ДЕМОНСТРАЦИЯ ПО ОКАЗВАНЕ НА ПЪРВА ПОМОЩ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди