изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:49 EEST
Надежда Михайлова ще е председател на ПГ на ОДС    
ПолитикаНадежда Михайлова ще е председател на ПГ на ОДС, а нейни заместници ще са Христо Кирчев от СДС, Марио Тагарински от демократическата партия, Ася Михайлова от Гергьовден и Яне Янев от НС-БЗНС.

Михайлова бе категорична, че ОДС няма да подкрепи кандидатурата на Коалиция за България /КБ/ за председател на парламента. Няма да подкрепим и правителство с мандат на БСП, както и няма да участваме в скрити или открити преговори с БСП, каза Михайлова. Според нея избора за председател на парламента е функция на мнозинството, което ще излъчи правителство, а такова към момента няма. Михайлова заяви, че ОДС има кандидатура за заместник-председател на парламента, но ще я обяви едва в понеделник като види как ще се развият нещата в парламента.

Според нея, за да има коалиция между НДСВ, КБ и ДПС трябва да има сходство на програмите. Аз не виждам такива сходства, но това не пречи както казват хората коалиция да се направи при пазарлък, каза Михайлова. Тя нарече икономическата програма на левицата слаба, липсват кадри, които да я изпълнят. Михайлова за пореден път заяви, че когато БСП спечели избори винаги страната е в криза. Ако това не е криза - в момента да не може да се състави правителство, какво друго може да се нарече, коментира Михайлова. На въпрос би ли подкрепила идеите на левицата за борбата с гласуването с чужди карти, тя заяви, че "авторитетът на парламента е много важен и би подкрепила всяко разумно предложение".Информацията е на БГНЕС.


 


Сходни връзки

Надежда Михайлова ще е председател на ПГ на ОДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди