изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 09:18 EEST
ГРУПАТА BA-CA СПЕЧЕЛИ ПЕТ НАГРАДИ ОТ EUROMONEY    
НовиниОбщо пет награди получи BA-CA, собственик на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк в България, от Euromoney. Две от наградите са за Централна и Източна Европа "Best Loan House" и “Best Project Finance House”.

 Освен голямата награда “Най-добра банка в България” за HVB Bank Biochim, BA-CA получи награди и за Румъния и за Унгария, съобщиха от компанията за НДТ.

За постиженията си в Централна и Източна Европа BA-CA има през последните няколко години общо повече от 250 награди. През 2004 г. тя е станала Най-добра банка в Австрия и Централна и Източна Европа” и Най-добра банка-попечител в Централна и Източна Европа”, според Euromoney. През септември миналата година "The Banker" определи BA-CA за “Банка на годината в Австрия и ЦИЕ”

BA-CA е най-голямата банка в Австрия и управлява основната банкова мрежа в ЦИЕ. В региона работят около 18,000 служители, които обслужват повече от 4.6 млн. клиенти в 11 държави. НДТ

 


Сходни връзки

ГРУПАТА BA-CA СПЕЧЕЛИ ПЕТ НАГРАДИ ОТ EUROMONEY | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди