изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:25 EEST
Няма бисексуални мъже според медицината    
ЗдравеНово изследване показва, че голяма част от определящите се като бисексуални мъже са или само хомосексуални, или хетеросексуални.


„Бисексуалното поведение съществува, това е факт, но изследването ни показва, че при бисексуалните мъже няма фактическо привличане към двата пола, а само към единия. Дори да има такива мъже, те са много малко и ние не сме ги открили“, заявява Майкъл Бейли, автор на изследването от Университета в Чикаго, САЩ.

Изследвани са 101 млади мъже, от които 33 са се определили като бисексуални, 30- като хетеросексуални и 38-като хомосексуални.

След като сами са определили сексуалната си ориентация, на мъжете са били показани еротични филми, по време на които е изследвана мозъчната им дейност.

Хомосексуалните мъже се възбудили от кадрите с мъже, а хетеросексуалните - от жени, каквито са били очакванията на всички.

При бисексуалните мъже обаче резултатите са били изненадващи- 75% от тях са се възбудили само от кадрите с мъже, а останалите - само от кадрите с жени.

Според д-р Бейли най-лесния начин за мъжете да приемат, че са хомосексуални, е да твърдят, че харесват и двата пола, а други смятат бисексуалността като знак за разкрепостеност и са горди, че имат интимни отношения и с мъже и с жени. http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Няма бисексуални мъже според медицината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди