изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:37 EEST
Ние сме в НС, за да отстояваме българските интереси в Европейския съюз, каза Иван Костов    
ПарламентСофия. Трябва да завършим няколко много тежки реформи, сред които – съдебната, за която е необходима промяна в Конституцията. Ще подкрепим всички мерки, които стимулират икономическия растеж в страната – преди всичко – чрез данъчни облекчения. Това каза лидерът на ДСБ Иван Костов от парламентарната трибуна по време на първото заседание на 40-то Обикновено народно събрание.


Той обеща още, че ДСБ ще подкрепи реформата в здравеопазването, която четири години тъпче на едно място, ще подкрепи реформата в образованието и администрацията. Готови сме да премахнем имунитетите на народните представители и магистратите. Готови сме да възобновим борбата с организираната престъпност.
Ние сме в Народното събрание, за да отстояваме българските интереси в Европейския съюз, подчерта Иван Костов, лидер на ДСБ.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Ние сме в НС, за да отстояваме българските интереси в Европейския съюз, каза Иван Костов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди