изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 08:09 EEST
Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС, заяви Волен Сидеров    
ПолитикаСофия. "Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС", заяви лидерът на коалиция “Атака” Волен Сидеров на излизане от консултациите при президента, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Сидеров обясни, че президентът е искал да разбере някои негови виждания по отношение на вътрешната политика.

Волен Сидеров е изложил принципите на партията, които възнамерява да следва. Специално се спряхме на възможностите за преразглеждане на Глава “Енергетика”, заяви Сидеров. Той подчерта, че не споделя притесненията на президента Георги Първанов, че това би забавило членството на страната в ЕС. Президентът е потвърдил желанието си да се говори и да има полемика за патриотизма и националните интереси. "Търси се форма за това", допълни Волен Сидеров. "От страна на ДПС чувам за претенции, което е невиждана наглост. Ако дадат Министерство на отбраната на ДПС, това ще бъде най-скандалното нещо", категоричен бе той. В отговор на въпрос какъв е по-добрият вариант - в правителство да участват три партии или четири, пет и повече, - Волен Сидеров отговори, че броят на партиите не е от значение, важното е какви ценности изповядват тези партии. Според Волен Сидеров никоя от парламентарно представените в момента партии не е достойна за управлението на страната. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС, заяви Волен Сидеров | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС, заяви Волен Сидеров
Автор: Anonymous да 2005-07-12 @ 06:03 EEST

Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС, заяви Волен Сидеров
Автор: Anonymous да 2005-07-12 @ 06:06 EEST

Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС, заяви Волен Сидеров
Автор: Anonymous да 2005-07-12 @ 06:09 EEST

<<начало
Сигурност и обществен ред
Цигански барон мори съседи със строеж
17.6.2005 г.
КОИ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ТАЗИ НАПАСТ, ПИТА СЕМЕЙСТВО СТОЯНОВИ

Семейството на Младен и Илияна Стоянови и съседите им на ул. Ташкови ливади 23 в Красна поляна не мигнаха цяла нощ след заплахата на многопаричния циганин Костадин Йорданов да им доведе целия кв. “Факултето”. Опустошителното нашествие в стил Захарна фабрика беше обещано като наказателна санкция за това, че Стоянови се осмеляват да протестират срещу опитите да бъдат изгонени от собствения им дом.
Чашата преля към 17 ч. вчера след земетръсен грохот и облаци пепел от камината на Стоянови. Поразията причиниха орда кирливи дюлгери, които за броени часове бутнаха покрива, комина и издъниха таванската плоча на двуетажната къща, в която по неволя съжителстват Стоянови и Йорданови.
„Боже, живи ще ни затрупат! Кажете кой да ни отърве от тая напаст! Пишем жалби до прокуратура, полиция, община, строителен контрол и никой
пръста си не мърда да.защити българите в собствения ни дом. Знаете ли какво ни казват полицаите: Ооо, Коце ли, там е сложно. Не знам как ще се оправяте, проблемът си е ваш. В коя държава живеем! Тоя циганин плаши, че след изборите ще побие на покрива турски байрак, а майка му Добринка се хвали, че имат пари да купят целия квартал", ожа-лиха се Стоянови и съседите им от всички посоки.
Животът на семейството отровил роднина, който бил собственик на втория етаж. Отношенията се обтегнали и той си отмъстил жестоко - продал етажа на циганите. Вместо да се нанесат, Йорданови изявили мерак да надстроят един етаж и да изкупят цялото пространство наоколо. Стоянови не се съгласили и терорът започнал.
„В понеделник привечер доведе тумба цигани с каруци и се качиха на покрива. Каза, че ще отвори плочата да стане потоп. Свалиха керемидите, раз-кулачиха олуците и взеха да товарят. Извикахме полиция, направиха им предупредителен протокол. На другия ден продължиха да събарят и хукнахме да пишем поредната жалба в прокуратурата. И когато камината се разтресе, решихме, че това е краят. Излизаме навън, а ония хукнаха да бягат. Тоя Коце ту се хвали, че движи с ДПС, ту - с Евророма. Преди го возеше шофьор в парламентарно беемве, сега кара Джип Гранд Чероки. Кой му даде разрешително за оръжие, та да размахва пистолет срещу децата?", добави Илияна Стоянова.
Снощи мургавият бос се вяснал за малко, огледал поразиите и изчезнал без коментар, позвъни по телефона г-жа Стоянова. НТ ще следи случая.
16-17.06.2005 г., стр. 1-16
Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП, ако в него участва ДПС, заяви Волен Сидеров
Автор: Anonymous да 2005-07-13 @ 00:51 EEST
Ne boite se,ima ochte shestni hora v Balgaria,vsishko chte si doide na miastoto.Jalko,she Dobrudja e tolkova korumpirana,no i tia chte se opravi s vremeto.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди