изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:52 EEST
ЗАПОЧВА ГАЗИФИКАЦИЯТА НА ЧИТАЛИЩЕТО    
ОбществоВече е подписан договорът с фирмата, която ще газифицира сградата на читалище "Йордан Йовков", съобщи председателката на читалищното настоятелство Юлия Дрекова. Това е добричката фирма "Екотерм" ООД.

В договора е посочено, че газификацията трябва да се извърши в 55-дневен срок. Тя ще обхване цялата сграда, с изключение на голямата концертна зала, за която ангажиментите са на фирмата-наемател. Според договореностите, "Екотерм" се ангажира да извърши проверка, почистване на радиаторите и тръбите и, където е нужно, да извърши подмяна. Скоро се очаква да започне демонтажът на стария котел. Стойността на газификацията възлиза на 37 920 лева, като банковият заем, който тегли читалището, е в размер на 30 000 лева. За останалата част от сумата е изпратено писмо до община Добрич, която е поела ангажимент да осигури средства. От читалището са представили ксерокопия на договорите с фирмата-изпълнител и банката.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ГАЗИФИКАЦИЯТА НА ЧИТАЛИЩЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди