изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:21 EEST
НАЦИОНАЛНИТЕ КУЛТУРНИ ПРАЗНИЦИ АЛБЕНА`2005 ЩЕ ГОСТУВАТ И В ДОБРИЧ    
НовиниПрограмата на тазгодишното издание на Националните културни празници Албена`2005 е обсъждана на проведената в петък среща на изпълнителния директор на издателство "Захари Стоянов" Иван Гранитски със зам.-кмета на Добрич Ваня Балчева.

Те ще се проведат в Албена, Добрич, Балчик, Каварна, Търговище, Разград, Шумен, Варна, Силистра и Русе. Ще присъстват като акцент в честването на Деня на Добрич. Празниците ще се проведат от 19 до 28 септември, като добричко ще е домакинството на 26 септември. Тук ще бъде организиран базар на български издания. Ще се проведе и среща с известни български автори, сред които Антон Дончев, Стефан Цанев, Виктор Пасков, Боян Биолчев и др. В Добрич се очаква да пристигнат още Генадий Иванов - Главен секретар на Съюза на руските писатели , Александър Руденко - поет, проф. Данчо Чевревски - декан на театралния институт в Скопие и главен мениджър на скопския фестивал "Скомрохи", Йозеф Биркмайер - фотограф от Виена, Правин Черкури - индийски художник, а също и струнен квартет "Йозеф Ланер" от Виена, съобщи вчера Ваня Балчева.
 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛНИТЕ КУЛТУРНИ ПРАЗНИЦИ АЛБЕНА`2005 ЩЕ ГОСТУВАТ И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди