изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:49 EEST
ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ ЗАСЕДАВАТ ЗА ПОСЛЕДНО ПРЕДИ ВАКАНЦИЯТА    
НовиниВчера се проведе традиционният Председателски съвет. Кметският екип ще предложи няколко докладни на вниманието на съветниците. Сред темите, които ще бъдат обсъждани в залата, е откриване на процедура за концесия на 7 обекта в АЕМО "Старият Добрич", както и отчет за разходите за командировките на кмета и председателя на ОбС д-р Мирослав Попов.

Кметът Детелина Николова ще предложи докладна за възмездно прехвърляне на 8 трафопоста на "Електроразпределение - Варна", с което да бъдат покрити и част от задълженията на общинската транспортна фирма "Тролейбусен транспорт". "С новите собственици на енергодружеството "Е.ОН" имаме такова съгласие и то в писмена форма" - добави още Д. Николова. Информация за готовността за новата учебна година също ще бъде внесена.
Страстите нажежи Марин Джамбазов от ССД, като заяви, че кметът Д. Николова не е предприела нищо по повод решение на Общински съвет, с което съветниците искат изземването на пазара от ПФК "Добруджа". В настъпилата полемика за пореден път кметът заяви, че не може да предприеме действия в изпълнение на решение на ОбС, които да противоречат с Търговския закон. На последната преди лятната ваканция сесия, която ще се проведе на 26 юли, отново ще бъде внесена информация за това докъде са стигнали делата. Д. Николова добави още, че по нейна информация в момента прокуратурата извършва проверка, но засега общинската администрация не е получила нито някакво решение, нито пък й е поискана допълнителна информация.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ ЗАСЕДАВАТ ЗА ПОСЛЕДНО ПРЕДИ ВАКАНЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди