изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:02 EEST
НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев    
ПолитикаСофия. НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев
НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, защото има собствена политическа тежест, която е много сериозна като втора политическа сила и изпълнява една политическа програма, която се оказа успешна в последните четири години. Това каза в предаването “Денят” на Дарик радио заместник-председателят на ПГ на НДСВ Владимир Дончев.



Попитан към кои министерства НДСВ има интерес, Владимир Дончев отговори, че интересите на НДСВ ще бъдат насочени към тези министерства, където са реализирани най-големите успехи и най-добре представят политиката на партията, свързана с финансова стабилност, европейска интеграция, модернизацията на икономическата система и ускорен икономически растеж.
“Всички ние смятаме, че определящ и важен въпрос е цялостната политика на правителството, а тя се определя не от даден министър, а от този, който носи политическата отговорност за осъществяване на политиката”, допълни още Дончев.
В отговор на въпрос дали единствено министър-председателския пост е гаранция за това, че политиката, която НДСВ предлага, ще бъде изпълнена, Владимир Дончев заяви, всеки, който познава министър-председателя Симеон Сакскобургготски, знае, че той е човек, който държи на думата си.
“Това, което той заяви преди изборите, че няма да участва в правителството с мандат на БСП, той не е отстъпил от него и евентуално подобно участие може да бъде от позицията на човек, който може да модулира и да променя тази политика и да гарантира националния интерес на страната и продължаване на реформите”, допълни Владимир Дончев.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев
Автор: Anonymous да 2005-07-13 @ 00:10 EEST
Правилно,няма смисъл да се подчиняват на Оxлюва,роден в Киев,и на мижитурката от Алабама{Америка},все пак Симеон е много по-ерудиран,възпитан и културен от двамата взети заедно.Не виждам и смисъл да бързаме да закопаем България с комунистическо управление,би трябволо да има 2-ри Мандат-на НДСВ
НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев
Автор: Anonymous да 2005-07-13 @ 00:36 EEST
Simeon e patnik,vernite napuskat koraba.
НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев
Автор: Anonymous да 2005-07-13 @ 00:46 EEST
Да Живее Цар Симеон Втори в името на Бога
е какво да и е хубаво на статията. да е жив Хаджи Димитър, ще ви гръмне на секудндата, мръсни предатели. Що за долнопробно заглавие е това. Цар Симеон Брани държавата и народа, които всички вие мръсници грабите. Не виждате ли ЧЕ САМИ си вкарвате автогол със заглавието. Ако Цар Симеон го беше страх за имотите не би поставял услвоие за ДПС. Двете неща при него нямат връзка. При вас си я търсете. С мърсотиите за имотите се занимавате вие, а как да затрие България се занимава доган. Задачата на БСП е да слугува на доган. Не го ли разбирате това. Това, нареждането от вън. Може ли да стане? Огледайте се с тези олигофрени с мръснишктие си импотентни постинги, това не са хора, смърдящи отрепки. Вас дори няма да си правят труда да ви купят, вие сте унищожени морално. А къде точно и как точно физически запълвате пространството, е въпрос на хигиена, къде да ви изпратят.
НДСВ няма как да бъде заместено в евентуална коалиция, заяви Владимир Дончев
Автор: Anonymous да 2005-07-13 @ 15:12 EEST
Ако толкова много искаш да си нечий поданик,мисля че в България повечето предпочитат да са граждани.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди