изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 18:48 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите три денонощия на територията на РДВР - Добрич са регистрирани  13 криминални  престъпления и произшествия.

           1.На 15.07.2005 г. в 23.42 часа в РПУ Балчик по телефона е получено съобщение от дежурния на Първо РПУ Добрич за анонимно телефонно обаждане, в което се съобщава за поставена бомба в дискотека “Арена” в гр. Балчик. Служителите на полицейското управление са отцепили района около дискотеката и е извършена проверка в обекта. При проверката взривно устройство не е открито. След подписан констативен протокол от директора, работата в обекта е възстановена.

 

         2.На 15.07.2005 г. в РПУ Балчик се тъжи 31 годишна жена от гр. Свищов, затова че във вила, находяща се в гр. Балчик 32 годишното лице С.Р. и е нанесло побой. В резултат на побоя потърпевшата е настанена в болницата в гр. Добрич без опасност за живота. Лицето е задържано, а по случая е образувано полицейско дознание.

 

         3.На 17.07.2005 г. в РПУ Тервел е получено съобщение, затова че неизвестни лица са извършили кражба на домашни животни от стопанска постройка в с. Нова Камена, общ. Тервел.

         По случая е образувано полицейско дознание. 

 

         На територията на дирекцията са регистрирани 18 ПТП с материални щети.         

Поделенията на РЗ ПАБ са участвали в гасенето на 3 пожара с незначителни материални щети и в 1 аварийно-спасителна дейност.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди