изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:18 EEST
Комисия ще изяснява инцидента, при който се простреля и почина ефрейтор Ивайло Матеев Бориславов    
НовиниСофия. Комисия под ръководството на командира на Командване “Запад” бригаден генерал Златко Златев е сформирана, за да изясни инцидента, при който днес следобед войник се простреля и впоследствие - почина от раните си. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Оттам уточниха, че инцидентът е станал около 16.45 ч., когато наборният военнослужещ ефрейтор Ивайло Матеев Бориславов от поделение 34340 – Горна Баня, като часови на пост се прострелва в областта на гърдите. Същият е откаран незабавно в шокова зала на ВМА-София. Въпреки навременната намеса на медицинските екипи, ефрейтор Бориславов почина в болницата в 18.10 ч.
За изясняване на обстоятелствата по инцидента е сформирана комисия под ръководството на командира на Командване “Запад” бригаден генерал Златко Златев.
Ефрейтор Бориславов е роден на 03.05.1984 г. и е служил на длъжност механик-водач на МТЛБ в поделение 34340-Горна Баня.
По случая се води следствие.
Както "Фокус" съобщи по-рано днес, войникът е бил караул на база за горивни и смазочни материали в района на поделението. Той се простреля сам днес следобед и след инцидента беше приет във Военно-медицинска академия в Шокова зала, където, въпреки положените усилия от страна на лекарите, се е стигнало до фаталния край.
Началникът на ВМА бригаден генерал Стоян Тонев каза, че се води разследване по случая.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Комисия ще изяснява инцидента, при който се простреля и почина ефрейтор Ивайло Матеев Бориславов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди