изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:52 EEST
ЗА УСЛУГИ ЗА ЗАЕТОСТ СЕ ДАВАТ ОТ 8 ДО 15 ХИЛЯДИ ЕВРО    
НовиниМинимум 8 000 евро и максимум 15 000 евро се дават по програма "Активни услуги на пазара на труда" за предоставяне на услуги, свързани със заетостта.

Средствата са по заемното споразумение със Световната банка, проект "Социални инвестиции и насърчаване на заетостта". От Агенцията по заетостта информират, че във връзка със старта на програмата, могат да се подават оферти за предоставяне на услуги за заетост, предназначени за лица, които са регистрирани в бюрата по труда. Потребителите на тези услуги няма да заплащат такси.
Предвижда се програмата да финансира професионално информиране и консултиране, профил на лицето, оценка на уменията и възможностите за устройване на работа, подготовка за търсене на работа, включително насочване към подходящи курсове за обучение, изработване и прилагане на програми за центрове "Работа", услуги по преместване на сключилите договори с работодатели в друго населено място. Услугите могат да се предоставят от неправителствени организации или физически и юридически лица. Те трябва да имат квалифициран персонал, оборудване, финансова стабилност. Могат да подават неограничен брой предложения и да изпълняват повече от един договор по програмата, информират още от Агенцията по заетостта.
 


Сходни връзки

ЗА УСЛУГИ ЗА ЗАЕТОСТ СЕ ДАВАТ ОТ 8 ДО 15 ХИЛЯДИ ЕВРО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди