изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:14 EEST
БЧК ИЗГРАЖДА РАДИОМРЕЖА ЗА РАБОТА ПРИБЕДСТВИЯ    
ЗдравеПо този повод вчера в Добрич беше екип от Австрийския червен кръст

Инсталирането на радиокомуникационната мрежа на Българския червен кръст за работа при бедствия се извършва от 11 до 29 юли. По този повод вчера в Добрич бе екип от Австрийския червен кръст. В него участваха Флориан Хефетер - ръководител на екипа на АЧК  по телекомуникации и доброволец на АЧК от град Залцбург. Той е и член на екипа за незабавно подпомагане на АЧК  по телекомуникации. Този екип работи по цял свят по линия на Международната федерация на Червения кръст. В Добрич бе и Клаус Блехингер - служител на АЧК в гр. Залцбург в направление телекомуникации и линейки. Той е бил на много мисии по цял свят, а последната е била в Индонезия. Тук бе и Анна Занова, която отговаря за телекомуникациите и радиомрежата на  БЧК-София  за работа при бедствия.
От Областния съвет на БЧК в Добрич съобщиха, че вече е приключила работата в централата на БЧК и складовата база в с. Лозен, в междуобластния склад за бедствия в бургаското с. Тополица, както и в сградата на ОС на БЧК  в Бургас.
Поводът за посещението тук е да се свържат в радиокомуникационната мрежа за работа при бедствия и  междуобластния склад на  БЧК-Добрич  и сградата на секретариата на ул. "Отец Паисий" № 19.
Предстои от 24 до 28 юли да се инсталира оборудване за комуникации в междуобластния склад с. Пиргово и сградата на БЧК в Русе.
Българският червен кръст разполага с късовълнови и ултракъсовълнови  радиостанции за връзка с Международната Федерация  на Червения кръст и други национални дружества в случай на бедствия, както и връзка в страната с междуобластните складове и областните съвети на БЧК, информират от ОС на БЧК.
 


Сходни връзки

БЧК ИЗГРАЖДА РАДИОМРЕЖА ЗА РАБОТА ПРИБЕДСТВИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди