изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:31 EEST
11 ДОБРИЧЛИИ ИСКАТ ДА СА ШОФЬОРИ В ИСПАНИЯ    
НовиниВ дирекция "Бюро по труда" в Добрич са подадени 11 молби по двете оферти за работа като шофьори в Испания, срокът за което изтече във вторник.

Отчита се голям интерес към обявените работни места, въпреки кратките срокове за подготовка на необходимите документи за кандидатстване.
Четирима са кандидатите по офертата за работа като шофьори в Испания за срок от една година с възможност за удължаване на трудовия договор. Изискването бе желаещите да са на възраст до 45 години. Те ще се състезават за общо 15 работни места, обявени за цялата страна, информират от ДБТ.
Други седем шофьори от Добрич са подали документи по обявата за временна работа в Испания. По нея за първи път бе увеличена възрастовата граница за кандидатите до 55 години. Срокът на трудовия договор за тях ще е 9 месеца. От дирекция "Бюро по труда" отчитат, че възможностите за работа в Испания по тази оферта са по-големи, тъй като кандидатите от цялата страна ще се конкурират за 42 работни места.
Припомняме, че в момента се търсят млади хора до 33 години да работят като помощник-кухня и помощник-сервитьори в Испания на безсрочни трудови договори. Както НДТ вече съобщи, обявени са общо 70 работни места. Крайният срок за кандидатстване е 19 август 2005 г.
 


Сходни връзки

11 ДОБРИЧЛИИ ИСКАТ ДА СА ШОФЬОРИ В ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.43 секунди