изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:00 EEST
“ИНТЕРМАРКЕТ”    
Икономика

нов магазин за аудио-визуална и бяла техника отвори врати в ДОБРИЧ

Амбицията на утвърдената вече в цялата страна компания е да се превърне в номер 1 в града, като предлага най-голямо разнообразие на техника за бита и офиса с най-добро качество



Може би малцина от жителите на града, забързани в ежедневието, са видели вече най-новия магазин в Добрич - този на "Интерсервиз Узунови" АД. Търговският обект се намира на бул. "Добруджа" 24, в близост до бензиностанция "Виста Ойл". Малко повече за фирмата за читателите на НДТ разказа управителят на магазините в Добрич и Варна Слави Илиев. "Ние сме на пазара повече от 15 години. "Интерсервиз Узунови" е единствен вносител за България на японската марка "Шарп" за аудиo, видео и офис техника, на испанските "Фагор" и "Едеса" за бяла техника, "Суперсер" и Бош - за газови отоплителни уреди, "Ромикс" и "Морфи Ричардс" за дребна техника. Компанията ни има магазини в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Шумен, а от 20 юли и тук - в Добрич. Идеята ни да дойдем в Добрич бе продиктувана от факта, че ние можем да предложим на жителите на града и областта по-голямо разнообразие и много по-добро качество."
Предимството на "Интерсервиз Узунови" пред други търговци е това, че те са директни вносители. "От три години нашата философия е да направим стоките си достъпни за всички. Това е възможно, благодарение на тясното ни сътрудничество с лизинговата компания "TBI Credit". Условията за клиентите са максимално облекчени, за да могат да си закупят стока на лизинг от нас - единственото, което е необходимо, е да представят копие от личната си карта.  Кредитът може да бъде разсрочван от 3 до 36 месеца " - добави още С. Илиев.
Ежемесечно компанията прави промоции. В момента до 20 август всеки може да закупи уред от "Интермаркет" на промоционални цени и ще получи подарък. "При закупуване на стока на кредит за 24 месеца, първата вноска на клиента е подарък от фирмата" - поясни С. Илиев.
Вече не е необходимо да пътувате до Варна, както и да си търсите транспорт, за да подновите техниката у дома. Посетете магазина на "Интерсервиз Узунови", който е на два етажа и не мислете за транспорта, защото в рамките на града фирмата осигурява безплатен такъв при покупка на някаква стока. На първия етаж са разположени перални машини, хладилници, фризери, съдомиялни машини, готварски и отоплителни печки. Любителите на по-фината техника трябва задължително да посетят втория етаж на търговския обект, където са изложени телевизори, системи за домашно кино, DVD  и музикални системи, цифрови видеокамери. Тук можете да огледате и да си купите електрически или газов бойлер, газови котли за отопление и топла вода, уреди за вграждане, климатици, както и множество дребни уреди за дома като фритюрници, ютии, кухненски роботи и много други. На втория етаж в магазина на "Интерсервиз Узунови" АД се предлага също и офис техника - компютри, монитори, факсапарати.
Със стъпването си в Добрич фирмата разкри нови 9 работни места. Самият търговски обект е разположен на 300 кв. м и е отворен всеки ден от 9 до 20 часа, а в неделя - от 10 до 18 часа.
В заключение управителят Слави Илиев заяви: "Амбицията ни е да сме номер едно в града, като предлагаме най-голямо разнообразие от стоки на най-добро качество и цени."
Адрес: бул. "Добруджа" №24
Тел. 058/ 60 10 80; 60 36 37

 

 


Сходни връзки

“ИНТЕРМАРКЕТ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди