изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:48 EEST
Яне Янев: БСП и ДПС не изненадаха обществото със състава на кабинета    
ПолитикаСофия. Преди всичко БСП и ДПС не изненадаха обществото със състава на кабинета, но вероятността този кабинет да мине във вторник, не е голяма. Това каза пред Агенция “Фокус” Яне Янев, лидер на НС - БЗНС, помолен за коментар на състава на правителството с мандата на левицата.

"Познавайки съотношението на силите в различните парламентарни групи, аз считам, че вероятността правителството да набере 121 гласа, значително ще намалее в днешния и утрешния ден", прогнозира той.
Ако евентуално кабинетът мине, в България ще има нов политически прецедент и на практика ДПС ще отстъпи ролята си на балансьор на трима, четирима комерсиални депутати-ренегати, които всеки път така ще “балансират”, че политическият рекет ще придобие нови измерения, а това обществото няма как да не го забележи, допълни Янев.
По думите му, ако този кабинет мине, ще отвори нова страница в посттоталитарния политически живот на България и ще даде възможност отново гражданското общество да си влезе в ролята и апатията, която съпровождаше провеждането на тези избори, да бъде отстранена в максимална степен и да започне нов процес на цялостно обновление в политическия и икономическия живот на страната, каза в заключение Яне Янев.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Яне Янев: БСП и ДПС не изненадаха обществото със състава на кабинета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди