изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:28 EEST
ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ЗА ЦЕЛЕВОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТВЪРДОТО ГОРИВО    
ОбществоПредстои извършването на проверки от дирекциите "Социално подпомагане" в Добричка област относно целевото използване на предоставеното твърдо гориво по енергийната програма на МТСП.

 Това съобщи за НДТ директорът на регионалната дирекция "Социално подпомагане" Снежана Ванкова. Към настоящия момент все още няма санкционирани лица за злоупотреба с отпуснатите социални помощи.
До момента общият брой на приетите молби-декларации за отпускане на целеви помощи за отоплителния сезон 2005/2006 г. е 6 016. Те са с 1 578 /или 21 процента/ по-малко в сравнение със същия период на м.г. 4 444 са подадените молби за дърва, а 1 572 - за въглища. До момента са издадени 3 143 заповеди за отпускане на помощ. В 197 от случаите е направен отказ, тъй като кандидатите не отговарят на задължителните условия за подпомагане. На 44 от правоимащите лица, предоставили заповедите си на избран от тях дистрибутор на твърдо гориво, отоплителните материали са предоставени по домовете.

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ЗА ЦЕЛЕВОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТВЪРДОТО ГОРИВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди