изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:40 EEST
ОЛИОТО ИЗЧЕЗНА ОТ ПАЗАРА    
ИкономикаХитът на вчерашния ден бе покриването на олиото в добричките магазини и огромните опашки, там където то все още бе по щандовете.

 Свидетели разказаха, че фирменият магазин на ЕООД "Калиакра" по ул. "Захари Стоянов" в Добрич още в ранни зори е бил окупиран от паникьосани добричлии. Редакционните телефони вчера се сгорещиха от сигнали на граждани, че рафинираното масло се е изпарило от търговската мрежа на Добрич... Началникът на общинския отдел за търговия - Никола Атанасов, обеща, че ще поиска да бъде извършена съвместна проверка с прокуратурата, за да не се допусне скриването на олиото и спекулирането с неговата цена... Остава само въпросът кой е имал интерес да предизвика паника сред добричлии, прикривайки олиото под щандовете.

ГАЛИН ОТИВА НА СВЕТОВНОТО
От 4 до 13 август в Гьотеборг /Швеция/ ще се събере елитът на световната лека атлетика. За наша радост, сред участниците ще бъде и топатлетът от СКЛА "Добруджа-Югоагент" Галин Георгиев. Той ще се състезава в дисциплините дълъг и троен скок. Нашият представител ще води спор в секторите със световните рекордьори Едуардс /Великобритания/ на троен и Педросо /Куба/ на дълъг скок.
НДТ - 1 август 1995 г.

 


Сходни връзки

ОЛИОТО ИЗЧЕЗНА ОТ ПАЗАРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди