изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:07 EEST
"СПОРТИСТ" БИЕ В БАЛЧИК    
Спорт

Атанас ВАСИЛЕВ

 

В хода на подготовката за новия футболен сезон контролните срещи са важни за футболистите и отборите. Много треньори казват: "Не ме интересуват резултатите, а играта". Това е едно противоречие, защото от играта зависи резултатът.



Поредната контрола на "Черноморец" /Балчик/ бе с новака в Североизточната "В" група "Спортист" /Г. Тошево/. Макар че отпадна от трета дивизия през 2001 г., дирята на добрия футбол още е запазена в този отбор - технични футболисти, добре пакетирана защита, която умее да играе с изкуствени засади, и добри контраатаки. "Черноморец" влезе в мача малко смутено и в първите минути почти не мина центъра на терена. В средната линия действаше едва ли не един Калчев, докато съперникът беше наситил тази зона с доста играчи. Освен това можем да  кажем, че скоро не бяхме виждали нашите футболисти с  толкова технически брак в действията им. Много добрият ляв нападател Сабриев често пробиваше, но ударите му към вратата на "Спортист" бяха неточни. Течеше 41-та мин., когато след изпълнение на свободен удар Димитров прати коженото кълбо в мрежата - 1:0 за "Спортист". Само след две минути бившият футболист на "Добруджа" Веселин Живков възстанови равенството. След почивката отборът на "Черноморец" изнесе играта напред и пред вратата на гостите "вреше и кипеше". Но не се намери някой, който да нанесе точен завършващ удар. В крайна сметка, с добрата си защита и с успешната си контраатака "Спортист" направи обрат - Лазаров се възползва от грешки на вратаря Йорданов и с попадения в 63-та и 80-та мин. доведе резултата до 3:1 за отбора на Г. Тошево. Следващата контрола на "Черноморец" е в сряда. Тогава възпитаниците на Митко Тошев ще срещнат в Балчик състава на "Доростол" /Силистра/.

 

 


Сходни връзки

"СПОРТИСТ" БИЕ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди