изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:29 EEST
Атанас Атанасов: Провал на НДСВ праща мандата при БНС    
ПолитикаРусе. Не съм оптимист, че ще има правителство с мандата на НДСВ, защото БСП и ДПС вече заявиха, че ще работят за провал на царистите. По-вероятно е да има кабинет от трети опит. Президентът Първанов отчита тенденцията за противопоставяне срещу ДПС вътре и извън парламента, разбира, че и той губи от нея, затова вероятно ще даде мандата на БНС и новата тройна коалиция ще е БСП, ДПС и БНС, прогнозира вчера в Русе депутатът от ДСБ Атанас Атанасов, цитиран от вестник "Утро".

Бившият шеф на НСС каза още, че очаква отговор на писмото си до украинския президент Виктор Юшченко, в което настоява Киев да разследва "кой, как и защо е мотивирал главния прокурор Никола Филчев да освободи по телефона от Украйна" задържания в Бургас през 2001 година по заповед на ген. Атанасов украински самолет с оръжие за ембарговото направление Еритрея.
"В личен разговор след визитата си в Украйна Филчев ме помоли да не вдигам шум, защото един от съсобствениците на самолета бил роднина на бившия украински президент Леонид Кучма", каза още Атанасов.
Вчера той разговаря с 10 русенци в приемната си в офиса на ДСБ на ул."Княжеска" 15, които търсеха съдействие за благоустрояване на жилищните си райони и за различни социални проблеми.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Атанас Атанасов: Провал на НДСВ праща мандата при БНС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди