изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:18 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностКюстендил. Вчера преди обяд на кръстовище в с. Самораново 46-годишният А.Р. от с. Ресилово катастрофирал със самоделна самоходна машина след грубо нарушаване на правилата за движение и поради техническа неизправност на возилото.

 То се ударило последователно в 2 пейки, люлка на детска площадка и гаражна врата на къща. А.Р. е получил фрактура на глезена, пътуващият с него 44-годишен мъж е само с охлузни рани. При направената проверка на водача с техническо средство е отчетен резултат 2.4 промила алкохол в кръвта. На двамата мъже е оказана медицинска помощ, отказали да им бъде взета кръвна проба за алкохолно изследване, след което самоволно напуснали здравното заведение. Работата по случая продължава РПУ – Дупница.
София. През изминалото денонощие на територията на столицата са регистрирани от полицията само осем криминални престъпления, служителите на СДВР и РПУ са разкрити извършителите на 30 криминални деяния.
Криминалисти от СДВР заловиха непълнолетен грабител след подаден сигнал от ограбено 13-годишно момче в ж.к.”Люлин”. 16-годишният Х.Л. и негов съучастник заплашили момчето с нож до 96-то СОУ в комплекса и насила му отнели мобилен телефон. Х.Л. е задържан за 24 часа в полицейския арест,телефонът е иззет от полицията.
Трима побойници бяха заловени от служители на Шесто РПУ и Седмо РПУ. Регистрираните за различни престъпления А.Н./24 г./ и А.П./27 г./, осъждан, след скандал до МВР болница изпробвали юмруците си върху 58-годишен столичанин и са задържани от автопатрул на Шесто РПУ. На двамата са наложени мерки за неотклонение “Парична гаранция”. При подобни обстоятелства известният на полицията Н.Д./29 г./ нанесъл побой на 24-годишен младеж пред кафе в ж.к.”Студентски град”, причинявайки му средна телесна повреда. Срещу Н.Д. е образувано дознание, задържан е за 24 часа в полицейския арест, след което му е взета мярка за неотклонение “Парична гаранция” в размер на 500 лв.
Взломаджии бяха заловени от служители на Девето РПУ след  набезите им в жилища в ж.к. ”Обеля”, Банкя и ж.к. ”Люлин”. Известните на полицията А.С./26г./, П.И.//28 г./ и К.Ц./42 г./  разбивали входните врати и отмъкнали от домовете телевизори, ДВД, електрически бойлери и различни вещи, които по-късно продали на непознати. А.С. е задържан за 72 часа в ареста с прокурорско разпореждане, на П.И е наложена мярка за неотклонение “Парична гаранция”, а К.Ц. ще бъде принудително доведен от провинцията, където е адресно регистриран.
След навреме получен сигнал от граждани във Второ РПУ за незаконно разпореждане с ценни книжа, служители на “Икономическа полиция” разкриха,че регистрираният за различни престъпления Т.И./32 г./ от Поморие, пребиваващ без адресна регистрация в столицата, се представял за брокер на “Ви Веста”-АД. Чрез фалшифициран договор за доверително управление той продал на трети лица акциите на участници в ПФ”Доверие” без тяхното знание и съгласие. Срещу измамника е образувано дознание, наложена му е мярка за неотклонение “Парична гаранция”. Работата по извършените от него измами продължава.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди