изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:12 EEST
МАРК УОЛБЪРГ ИСКА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА    
Любопитно34-годишният актьор Марк Уолбърг разкри пред медиите, че иска да прекрати актьорската си кариера, когато стане на 40 години, за да се посвети на семейството си.

Едни от най-известните филми на актьора и бивш рапър са "Планетата на маймуните", "Италианската работа" и "Перфектна буря", като хонорарът му за филм вече надвишава 10 милиона долара. Спoред собствените му изчисления, той ще е събрал достатъчно пари докато навърши 40, за да се грижи добре за двегодишната си дъщеричка Ела Рей.
Уолбърг обяснява: "Дъщеря ми е най-голямата отговорност, която някога съм поемал. Ето защо за мен е важно да печеля колкото може повече от всеки филм."
"Искам да работя усърдно в следващите шест години, за да осигуря спокойно бъдеще на детето си" - допълва актьорът.
Следващият филм на Уолбърг се казва " Четирима братя" и ще излезе в САЩ на 12 август. В по-младите си години Марк Уолбърг беше известен като Марки Марк, пееше хип-хоп и беше най-известното рекламно лице на Келвин Клайн. tialoto.bg/НДТ
 


Сходни връзки

МАРК УОЛБЪРГ ИСКА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди