изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:19 EEST
15 000 билета продадени до вчера    
СпортВ ЦСКА отчетоха като повече от добри продажбите на билети за първите 3 дни. Досега са запълнени 15 000 места за мача между българския шампион и носителя на КЕШ.

Бройката бе изнесена от пресслужбата на Армията след преброяване, направено от счетоводителите. Това съобщава днес вестник “7 дни спорт”.
Очаквано най-търсени са билетите за сектор "Г" на стадион "Васил Левски". На второ място е интересът към "В". На-малко се харчат билетите за секторите "Б" и "А". В изнесените данни не са включени 2800-те места, отделени за агитката на Ливърпул.
Очаква се интересът към мача да скочи днес и утре най-малко заради феновете на ЦСКА от провинцията. - Повечето наши привърженици са блокирани по градове от пороя. Очакваме времето да се оправи, сега търсим пожарни варианти за транспорт, тъй като повечето влакове и автобуси към София са спрени - обясниха от фенклуба на ЦСКА. - За всеки случай ще отделим необходимата бройка билети, които ще ги чакат в канцелария №1 на 3-ия етаж от административното крило на Армията до последния момент."Фокус"
 


Сходни връзки

15 000 билета продадени до вчера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди