изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:41 EEST
НА ТОЗИ ДЕН В КАНАДА И У НАС    
НовиниПрез 1876 г. в Онтарио хората са говорили по телефон, а в 2-3 села в Крушарския район хората живеят без телефон

На 10 август през 1876 година в Онтарио, Канада е осъществено първото в света междуградско телефонно позвъняване на разстояние 13 км, показва статистиката в световен мащаб за развитието на телекомуникациите.
Днес 10 август, XXI век, но в България, и по-точно в област Добрич все още има села, където има само 2-3 телефонни поста. Още по-шокиращо е, че... в Крушарски район има 2-3 села, които изобщо нямат нито един телефонен пост, показа проверка на НДТ. Собственикът на телекома "Вива венчърс" явно не смята да влага инвестиции в развитието на мрежата си и може би, смята да извлече бърза печалба от пускането на пазара на трети GSM-оператор. През последните месеци в компанията акцентират върху продажбата на услуги, но ако не предлагаш тези услуги - ще има ли какво да продаваш? Служители в компанията се измъкват с мотива, че тя вече не е монополист на пазара и хората са свободни да се обърнат и към други оператори.
 


Сходни връзки

НА ТОЗИ ДЕН В КАНАДА И У НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди