изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:55 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностСофия. Снощи около 19 часа граждани съобщили на тел.166 за скандал в заведение на ул.”Тимок”, при който неизвестен мъж намушкал с нож 44-годишен клиент, след което избягал.

 Пострадалият бил откаран в”Пирогов” и настанен там без опасност за живота. След сигнала дежурната част на Второ РПУ и патрулите в района реагирали незабавно и успели да заловят извършителя – Л.К. /54/, известен на органите на реда. Извършен е оглед на място и са иззети веществени доказателства. Работата по случая продължава.
36-годишен крадец на покъщнина от вили и къщи  беше разкрит и задържан от криминалисти на Второ РПУ. Осъжданият вече Н.В., жител на квартал Княжево, действал на територията на софийското село Мировяне, където не го познавали. Плячкосвал предимно метални изделия, инструменти, оградна мрежа, които можел лесно да продаде. Арестуван е за 24 часа и е образувана преписка.
В кражби на вещи от автомобили се специализирал 26-годишният В.Д, осъждан, който вчера беше задържан от служители на Трето РПУ.  Той издебвал шофьори, които за минути оставяли отключени колите си пред магазини или павилиони за вестници. Така от “Опел”, паркиран на ул.”Вардар”, неотдавна задигнал мобилен телефон, пари и документи. На 5 август проследил 32-годишна столичанка и докато тя пазарувала в магазин на бул. “Ал.Стамболийски”, обрал от нейното “Рено” GSM “Самсунг” и зарядно устройство за него, пари, дебитна карта. Част от крадените вещи са намерени от полицията и иззети.

Пловдив. 176 пакетчета с хероин иззеха   полицаи вчера в Пловдив от двама младежи. Около 15.30 часа  близо до бензиностанция “Шел” на бул.”Цариградско шосе” служители от Пето РПУ спрели за  проверка  Ц.И./18 г./, който успял да изхвърли на земята две пакетчета с хероин. Малко по-късно в 17.15 часа  на ул.”Батак” полицаите заловили в момент на продажба на хероин Ю.М./ 24 г./, който изхвърлил на земята 14 пакетчета с хероин. При личен обиск у младия мъж са били открити още 160 пакетчета. По първоначални данни Ц.И. бил закупил своите дози от Ю. М.

Бургас. Вчера, към 0.25 часа в РПУ Царево е получено съобщение за възникнал инцидент между руски и български туристи, отседнали във ваканционно селище “Лозенец”. Установено е, че около 23.45 часа 15-годишен московчанин бил при свои приятелки от същата туристическа група, настанени във ваканционното селище. След около 30 минути излязъл оттам и отишъл в близката пицария. След като се почерпил, младежът тръгнал обратно към стаята на момичетата, но сгрешил номера и  погрешка започнал да чука на прозореца на съседната стая. Там били настанени българска туристка, детето й, нейния брат и семейството му. От шума при удара по стъклото децата в стаята се събудили и започнали да викат. Българката се опитала да предотврати влизането на русначето през прозореца, при което стъклото се счупило и ранило жената в областта на двете ръце. На помощ дошъл брат й – 45 год. С.И. от София, който настигнал побягналото момче и го повалил с удари на земята. Схватката е предотвратена от служители на охранителната фирма към ваканционното селище, които сигнализирали полицейските служители. По случая е образувано следствено дело.

Видин. Петима иманяри са задържани вчера в района. Към 8. часа, при проведена полицейска операция на територията на паметника на културата “Рациария” в землището на с. Арчар, община Димово, в момент на извършване на иманярски разкопки. са установени и задържани А.А. на 44г., Ж.А. на 18г., Б.И. на 35г. и А.Б. на 22г., В.М. на 26г.- всички от с. Арчар. По случая работи РПУ – Видин. Срещу лицата са образувани бързи полицейски производства.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди