изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:14 EEST
РАДИ ЗДРАВКОВ ОБЯВИ СЪСТАВА ЗА КАВАРНА    
СпортСтарши треньорът и главен мениджър на Спартак Ради Здравков доказа, че дори тим от българската "Б" група може да се сравнява с отбори от водещите европейски първенства. Той обяви състава за гостуването на Калиакра в Каварна в събота от първия кръг на първенството в Източната "Б" група. По такъв начин се работи в клубовете от Италия, Испания, Англия и други.

 Здравков обаче обяви състава най-вече заради това, че 11-те, на които ще разчита в Каварна, са може би единствените, които са готови за двубоя и притежават някакъв опит, информира ole-bg.com. Бившият национал все още не е наясно единствено с това на кой вратар да заложи, тъй като чака решението на помощника си Илко Станчев. В защита той ще разчита на Станислав Петров, Мартин Ковачев, Златин Михайлов и Траян Дянков, в средата на терена излизат Северин Мустафа, Диян Кателиев и Николай Станчев, а в по-предни позиции ще оперират Николай Филипов, Владислав Мирчев и Даниел Ангелов.

"За съжаление, нямаме много варианти. По независещи от мен обстоятелства, много от състезателите, на които сме предложили да дойдат, отказват. Последното момче дори дойде при нас, след като баща му го предложи. След разговора ни те се съгласиха на условията и след по-малко от час хванаха влака за Варна. След два дни от тук, отново с влака, момчето пое към родното си място. Най-много хора ни напуснаха в защита и сега разполагам с едва двама централни защитници. За нещастие, и Здравко Радев бе опериран и го губим за дълго време", обясни Здравков.

Той добави, че Владимир Пекин ще бъде ползван следващата седмица, тъй като все още не е възстановен от контузия. Милен Христов също чувства болки в глезена и най-вероятно няма да пътува за Каварна. "Соколите" тръгват след днешната следобедна тренировка и ще отседнат в хотел в Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

РАДИ ЗДРАВКОВ ОБЯВИ СЪСТАВА ЗА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди