изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:42 EEST
МОШЕНИЦИ ШЕТАТ ИЗ КАВАРНА    
Ред и сигурностПолицията издирва измамниците, преметнали двама наивници в Каварна и балчишкото село Оброчище. Единият лапнишаран се разделил с немалката сума от 1000 лева

Нови два случая на измами са регистрирани в полицията, съобщиха от РДВР. Посред центъра на Каварна неизвестен мошеник преметнал възрастен мъж от морския град. Измамникът му обяснил, че дължи на сина му 430 лв., които желае да върне, но разполага само с едри банкноти. С цел да се удребнят банкнотите  потърпевшият е дал на непознатия 140 лв. За жалост на възрастния каварненец, мошеникът веднага духнал в неизвестна посока.
Вторият случай се разиграл в балчишкото село Оброчище. Под предлог, че ще достави дърва за огрев, измамник задигнал 1000 лева от жител на село Кранево.
В момента служители на полицията издирват мошениците. По двата случая за образувани полицейски дознания.
Във връзка с това РДВР за пореден път предупреждава жителите на областта да бъдат изключително внимателни в контактите си със случайно срещнати непознати лица. Да имат едно наум по отношение на хора, които им правят  примамливи предложения и в никакъв случай да не им предоставят предварително парични суми.
 


Сходни връзки

МОШЕНИЦИ ШЕТАТ ИЗ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди