изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:53 EEST
БИВШ ЗАТВОРНИК НАМУШКА МЪЖ    
Ред и сигурностПрестъпници нападат двама почти в центъра на Добрич. Полицията издирва и съучастник

Млад добричлия е настанен в болницата с три прободни рани след като е нападнат по улица "Капитан Димитър Списаревски" в ранните часове на петъчния ден, съобщиха от РДВР. Граждани са подали сигнал в полицията около 3.10 ч. и след незабавни оперативни и заградителни мероприятия от служители на Първо РПУ е задържан 28-годишен мъж от Добрич. Той е заподозрян в нападението последователно на двама добричлии. От РДВР казаха, че целта му е била грабеж. При задържането 28-годишният мъж е направил опит да избяга и да се скрие, но след преследване е задържан от полицията. Пострадалият мъж е откаран в болницата, където състоянието му е стабилизирано.
Пред Нова телевизия пострадалият Кирил Лазаров разказа, че във въпросната нощ излязъл да си купи цигари. Видял, че двама роми вървят след него и хукнал да бяга, но те го настигнали и го намушкали с нож. Успял да се отскубне от тях и хукнал към центъра на града. От лекари в хирургичното отделение, където той е настанен, НДТ научи, че мъжът е с две рани в гръдния кош и една по-лека на дясната ръка.
Хора, живеещи по ул. "Капитан Димитър Списаревски", казаха за НДТ, че чули силни викове "Помощ, убиха ме! Убийци! Помогнете!" На другия ден видели следи от кръв по външните щори на едната от къщите.
Задържаното лице е криминално проявено, осъждано е за кражба, казаха още от полицията. Мъжът излязъл от затвора през юни тази година.
В момента обстоятелствата около извършените престъпления продължават да се изясняват, издирват се и други лица. Образувано е полицейско дознание.

 


Сходни връзки

БИВШ ЗАТВОРНИК НАМУШКА МЪЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди