изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:08 EEST
ВЕСЕЛ КАРНАВАЛ СЪБРА МНОГОЛЮДНА ПУБЛИКА В ТЕРВЕЛ    
НовиниКралица на карнавала стана Александра, облечена като Клеопатра, а крал - Силвестър, преобразил се като клоун

Весел карнавал покачи градуса на настроението на тервелчани в петъчния следобед. В центъра на града - пред фонтана, пред многобройна публика дефилираха 35 малчугани, облечени в карнавални костюми. Децата изработиха сами маските си и тоалетите. Пред тервелчани се представиха принцеси, мумия, Чарли Чаплин, вещица и още безброй ексцентрични любимци на малчуганите. Карнавалът се проведе в две части. В първата участниците споделиха пред публиката защо точно този герой са си избрали. Втората част се проведе в детска дискотека, където имаше много игри, танци и, естествено - награди за всички участници. Те бяха осигурени от община Тервел, която зарадва малчуганите и с почерпка и с индивидуална цветна снимка за всеки от тях. Крал на карнавала стана Силвестър, който бе с костюм на клоун. За кралица пък бе обявена Александра, преобразила се като Клеопатра.
Подобен карнавал се провежда за втора поред година. Той е едно от мероприятията, включени във ваканционната програма "Наше лято".

 


Сходни връзки

ВЕСЕЛ КАРНАВАЛ СЪБРА МНОГОЛЮДНА ПУБЛИКА В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди