изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:31 EEST
МАЙКА И ДВЕТЕ Й ДЪЩЕРИ СПЯТ В ГРАДСКА ТОАЛЕТНА    
ЛюбопитноДобре познато на всички добричлии е малкото момиче, което наред с вестника, който ще ви продаде, ще изпроси и нещо отгоре.

Мнозина познават Женя и са чували небивали истории за семейството и битието й. Истина е, че момиченцето от малко е приучено да лъже и да проси. Преди няколко дни обаче притеснена гражданка ни заведе, за да станем свидетели на мизерия, непонятна за здравия разум... 11-годишното дете, сестра й и болната им майка живееха в обществена тоалетна на пъпа на Добрич - пред празния поглед на иначе всевиждащото общество.
МИС ЧЕРНО МОРЕ 95
Най-красивото момиче по българското Черноморие е Петя Чакърова - 18-годишна ученичка от Варна. Публика и жури я коронясаха единодушно. Хубавицата получи 35 000 лева, екскурзия до Кайро, кожухче - да й топли през зимата, застраховка за 200 000 лева и неочакваното щастие да бъде най- сред всички хубави дами, дефилирали по сцената на казино "Албена".
НДТ - 15 август 1995 г.
 


Сходни връзки

МАЙКА И ДВЕТЕ Й ДЪЩЕРИ СПЯТ В ГРАДСКА ТОАЛЕТНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди