изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:38 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНИ    
Спорт

Срещу добричкия тим може да играят треньорът на "Спартак" Ради Здравков, Венци Маринов – Кравата и Владимир Пекин



Футболистите на "Добруджа" ще получат премии за равенството срещу "Поморие" в първия кръг на Източната "Б" група, съобщиха от ръководството на добричкия тим. Играчите ще бъдат финансово стимулирани, ако вземат точка или три в предстоящото гостуване на "Спартак".

С отбора вече тренирали Венци Желев, Здравко Петров и Младен Димитров, които доскоро лекуваха тежки травми. Дали някой от тях ще играе срещу "соколите" във Варна, ще реши треньорът Валентин Пейчев. От два дни в заниманията не се включват Господин Господинов, който има болки в адуктора и Георги Кичуков, който пък има вирусно заболяване. Очакванията са и двамата да бъдат готови за предстоящото гостуване.  

Старши треньорът на "Спартак" (Вн) Радослав Здравков ще бъде картотекиран в БФС и ще играе в тима в дербито на ІІ кръг в Източната “Б” група с "Добруджа" в събота. “Той има по-добри физически показатели от доста играчи, а в момента не разполагаме с достатъчно защитници”, коментира треньорът на вратарите Илко Станчев. До мача с "жълто-зелените" "Спартак" ще картотекира и защитниците Венци Маринов – Кравата и Владимир Пекин. Миналия сезон Ради Здравков бе играещ треньор в третодивизионния "Сливнишки герой".

"Несебър" ще картотекира за втория кръг от първенството на Източната "Б" група левия полузащитник Георги Георгиев. Георгиев изкара един полусезон в гръцкия "Янина", който обаче не премина много гладко, тъй като имаше проблеми с картотекирането му. Несебърлии гостуват на "Светкавица".

Георгиев - 28-годишен, имаше оферта да заиграе и в "Ники" (Волос), друг отбор от долните дивизии в Гърция, но предпочете да се върне в Несебър. "Сините" от старинния морски град ще го ангажират като свободен агент. Халфът беше основен играч в селекцията на Николай Русев-Джангъра през миналата есен, а освен това може да играе с успех като ляв бранител.

Треньорът Русев обаче продължава да търси вратар, след като двамата на този пост от миналата година напуснаха. Йордан Линков вече е във "Вихрен", а Боян Пейков - във "Видима-Раковски". Сега титуляр е неубедителният Калин Артакиев, а резерва Венцислав Богданов, продукт на школата. НДТ

 

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНИ
Автор: Anonymous да 2005-08-17 @ 16:08 EEST
Добруджанци са нааааааааааааааааааа-големите боклуци на света!!!
ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНИ
Автор: Anonymous да 2005-08-17 @ 22:29 EEST
Админ-а спиш !!! Как търпите такива простаци от не знам къде на майната си да пиша гадости бе ???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди