изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:16 EEST
БАЛНЕОЛОГИЯТА В АЛБЕНА РАЗКРАСЯВА С УНИКАЛНА ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ    
ТуризъмОсвен нея специалистите предлагат и новата релаксираща сенотерапия, както и лечение с акупресура

Балнеологичния център в курорта Албена тази година предлага на гостите на комплекса, както и на всички, които пожелаят да ползват услугите на добрите специалисти там, уникална за страната ни разкрасяваща терапия за лице и тяла със шоколад, разкри пред НДТ директорът проф. Енчо Калчев. Програмата е испанска. "Въведохме испанска линия, нашите специалисти бяха на обучение в Барселона. Със специана шоколадова смес, която ние закупуваме се покриват лицето или тялото. По този начин се постига по-добро състояние на кожата, по-богатото й кръвоснабдяване, тя започва да се храни по-добре. Освен тази шоколадова терапия, новост, която предлагаме на гостите ни е релаксиращата сенотерапия. За целта използваме екологично чисто сено, което се приготвя специално за нас в нашето дружество "ЕкоАгро". Сеното се поставя между две горещи термични одеяла и действа на човек успокоявящо. Самият арамат на сеното също въздейства отпускащо и освежаващо" - разказа още проф. Калчев.
Сред почитателите на програмите за красота и релаксация най-много са френскоговорящите туристи. Руските евреи, както и руските немци също харесват програмите за красота и релаксация, но те често са клиенти и на другата нова услуга, която предлага Балнеологията в Албена - акупунктурата. "При нас тази година работи лекар-специалист, който е завършил Калифорнийския университет със специалност китайска народна медицина. Много са и българите, които също се подлагат на този вид лечение" - разкри още проф. Калчев.
На много добър успех се радва програмата "Витал". Предимно българите са клиентите на този балнеологичен продукт, като според статистиката на специалистите, мъжете са по-суетни от жените и по-често се подлагат на подобни програми, намаляващи телесното тегло и даващи по-добър жизнен тонус. Като допълнение към тонизиращите програми от тази година Балнеологичният център в Албена разполага с нова компютърна система за почистване на дебелото черво. "Това е процедура за измиване, образно казано, на вътрешната среда на организма, която трае 40-50 минути. Извършва се от лекар-специалист. Чрез нея изключително се подобрява тонуса на човек" - разказа още професорът.
Естествено, можете и да поспортувате във фитнесзалите на комплекса. Ако все пак някоя от програмите ви заинтересува, или пък искате да научите още какво предлага Балнеологичния център, можете да се информирате в бюрото на Албена, което се намира в хотел "България" в Добрич. За най-суетните дами, или пък може би господа, цената на шоколадовата терапия за чужденци е 55 лв., а за българи - с 50 % по-ниска.
 


Сходни връзки

БАЛНЕОЛОГИЯТА В АЛБЕНА РАЗКРАСЯВА С УНИКАЛНА ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.12 секунди