изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:09 EEST
ДЕПУТАТИ ОТ КОАЛИЦИЯ "ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ОБЛАСТТА СЕ СРЕЩАТ С НОВОИЗБРАНИТЕ МИНИСТРИ    
Новини

Ясен Пенчев и компания ще защитават интересите на селскостопански производители пред земеделския министър Нихат Кабил

 



Нищо от нашите предизборни обещания не е забравено, независимо, че вотът на избирателя бе такъв, че се наложи трикоалиционен модел на управление на страната. С тези думи народният представител от Коалиция за България Ясен Пенчев, който е и областен председател на БСП, започна вчерашната пресконференция на социалистите в Добрич.

Ясен Пенчев заяви, че групата депутати на Коалиция "За България" от 8 Добрички многомандатен избирателен район са започнали разговори с новоизбраните министри. Червените народни представители вече са разговаряли с министъра на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов. Във вторник им предстои среща с Радослав Гайдарски - министър на здравеопазването.

През последните два дни депутатите Ясен Пенчев и Евтим Костадинов са имали срещи със селскостопански производители. Това налагало още в сряда новоизбраните народни представители да говорят със земеделският министър Нихат Кабил главно по реализацията на пшеницата от реколта 2005 и убийствено ниските цени на пазара и необходимостта от интервенция на държавата с оглед защитата на интересите на българските селскостопански производители.

Амбицията на новоизбраните червени депутати от Добричка област е да се срещнат с всички министри и да уточнят концепцията им за работа в североизточната част на страната. Скоро предстоят и срещи със социалния министър Емилия Масларова, както и с Даниел Вълчев - вицепремиер и министър на образованието.

"Тук в Добрич не сме забравили проблема с пазара и с ПФК Добруджа и отношението на общината. Този въпрос отново ще бъде повдигнат от нашите общински съветници. Не сме забравили и въпроса за почетния гражданин. Въобще нашата амбиция е да бъдем близо до проблемите на хората и да работим за тяхното решаване", допълни Ясен Пенчев. НДТ

 


Сходни връзки

ДЕПУТАТИ ОТ КОАЛИЦИЯ "ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ОБЛАСТТА СЕ СРЕЩАТ С НОВОИЗБРАНИТЕ МИНИСТРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди