изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:16 EEST
ШЕФЪТ НА НОРВЕЖКАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЛЯПО-ГЛУХИТЕ ПРИСТИГА В ДОБРИЧ    
ОбществоПредседателят на норвежката Асоциация на сляпо-глухите Геир Йенсен ще посети Добрич, съобщи за НДТ председателката на добричката организация на хората с двойни увреждания Калинка Ковачева.

 Повод за визитата му ще са трите прояви, с които Националната асоциация на сляпо-глухите в България /НАСГБ/ще отбележи 8-годишнината от създаването си и, на които градът ни е домакин. Сред гостите ще бъде и председателят на НАСГБ Димитър Парапанов, поканени са и представители на местната власт, на други неправителствени организации.
Както НДТ писа, от 1 до 4 септември в Добрич ще се проведат петият шахматен турнир на сляпо-глухите в България, четвъртият преглед на художествената самодейност и третото държавно първенство по физически и лекоатлетически дисциплини.  Участие в проявите ще вземат хора с двойни увреждания от 19 града. От други шест града няма да могат да пристигнат в Добрич, тъй като са засегнати от наводненията.

 


Сходни връзки

ШЕФЪТ НА НОРВЕЖКАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЛЯПО-ГЛУХИТЕ ПРИСТИГА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди