изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:25 EEST
СНИМАТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СВРЪХУСПЕШНОТО РУСКО ПОЛИТИЧЕСКО ПОРНО    
ЛюбопитноСлед огромния интерес в Русия, Япония и Полша на политическата порно сага „Юлия", неговите създатели обявиха, че вече мислят за втора и трета част. В първата серия на филма става дума за секс игрите на президента на Грузия Михаил Саакашвили и министър-председателя на Украйна Юлия Тимошенко.

„Във филма те са просто Михаил и Юлия. Няма да ги наричаме по фамилии, за да избегнем излишни скандали", сподели сценаристът Алексей Митрофанов, който освен това е и съвсем истински депутат в руската Дума от 1993 година насам и е председател на фракцията на партията на Владимир Жириновски.
Замисълът на филма е едновременно да атакува двама политици, които през последните години имат най-голям принос за упадъка на руското влияние в бившите съветски републики. В края на 2003 г. Саакашвили организира свалянето от власт в Грузия на Едуард Шеварднадзе и след това установи близки отношения със Запада. Красавицата Юлия Тимошенко, която е със 7 години по-млада от грузинския президент, пък бе в дъното на Оранжевата революция, която разтърси Украйна в края на миналата година и я  изтръгна от руското влияние. За личния живот на Саакашвили и Тимошенко се разказват много скандални истории, но двамата със сигурност не са имали никакви отношения помежду си, които да са сексуални и компроментиращи. „Историята се върти около сексуалния живот на един влиятелен мъж и една влиятелна жена", разясни Митрофанов, който освен политик, е писател и преводач на телевизионни предавания. Украинската министър-председателка е изиграна от небезивестната руска секс бомба - Елена Бонд, печелила навремето титлата „Мис Москва". В първата част Юлия е заинтересувана, какво ли е казал президента Буш на колегата й Михаил по време на визитата си в Грузия. Михаил има желание да сподели с Юлия, но тъй като се страхува от „буболечки" и казва, че това може да стане само на хеликоптер. Правейки орална любов с президента тя открива „буболчека" на панталона му и интригата се завързва. Един от интересните моменти във филма е, когато Михаил дръпва прословутата плитка на Юлия, докато двамата правят любов в басейна, а тя се оказва фалшива и пада. В цял свят украинската министър-председателка Юлия Тимошенко е известна именно с интересната плитка, оформяща прическата й. Украинският премиер е център на обществения интерес заради личния си живот. По-рано тази година тя бе поставена на трето място в класацията на списание "Форбс" за най-влиятелните жени в света.
Също тази година, Тимошенко се появи и на корицата на полското издание на списание "Плейбой", но за разочарование на мъжката читателска аудитория бе облечена. Дамата предизвика и истински скандал като обяви в имотната си декларация, че има спестени 800 долара, а се появи в специална сесия за украинското издание на „Вог" с лични дрехи, дело на френската модна къща „Луи Вюитон", които струват няколко хиляди евро.
Тимошенко е омъжена, но отдавана не живее със съпруга си, и това кара медиите да й приписват най-различни любовни връзки, дори и с украинския президент Виктор Юшченко. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

СНИМАТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СВРЪХУСПЕШНОТО РУСКО ПОЛИТИЧЕСКО ПОРНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди