изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:13 EEST
ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ ГОВОРИТЕЛ СТАНА ЛИЦЕ И ГЛАС НА БТК    
Икономика"Динамичен PR екип с нова стратегия за публичния образ на компанията" са думите, с които Денис Уолах, главен изпълнителен директор на БТК, е представил новите професионалисти в областта на връзките с обществеността, които ще работят за телекома, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Основен принцип в работата на новия екип ще бъде прозрачността. Вътрешното PR звено се оглавява вече от Георги Куртев, а с цел постигане на открит диалог с медиите и широката общественост БТК се е спряла на избора на доскорошния правителствен говорител и познат от синия екран допреди това Димитър Цонев. Официално той е назначен за говорител и лице на организацията.
Досегашният говорител на телекома Ясен Гуев, който отговаряше за публичните инициативи на компанията в следприватизационната фаза, ще продължи да работи с новия екип, за да се гарантира плавен преход, след което ще замине за Вашингтон, където ще работи тясно с американските медии, ключови правителствени и бизнес организации, за да дава гласност на напредъка в развитието на БТК като изключително важен приватизационен казус в сектора на телекомуникациите. Основна негова задача ще бъде да следи отблизо механизмите на взаимоотношения между американските институции, отговарящи за регулацията на телекомуникационния пазар и частните бизнес организации, като във фокуса на вниманието му ще попадат и конкретни приватизационни казуси, аналогични на БТК. 
 


Сходни връзки

ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ ГОВОРИТЕЛ СТАНА ЛИЦЕ И ГЛАС НА БТК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди