изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:46 EEST
ОВЧАРСКИ СКОК НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ЦЕНИ    
ЛюбопитноДвижението напред и нагоре на цените на основните хранителни продукти в добричките магазини продължи и през последните дни, и то бе неминуемо, след като много от производителите завишиха цените на своята продукция с новата цена на тока.

Маратонско бягане демонстрират през последните няколко седмици финикийските еквиваленти на килограм месо. Само за последните седем дни цената на свинските котлети е побегнала от 240 на 265 лева. Между 8-9 лева е средното увеличение на цените на колбасите. Не изостава в надбягването и кравето сирене.
ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ЖИГУЛИ-УБИЕЦ
В броя си от петък НДТ писа на труп на велосипедист, захвърлен в канавка по пътя Балчик-Добрич, на около 2 км. от Соколово. Вчера на пресконференция на РДВР-Добрич, майор Йорданов - началник сектор "Криминална полиция", информира за усилената работа на полицията за издирване на убиеца, изчезнал от местопрестъплението. Трагедията се е разиграла около 21 часа на 5 септември. Жертвата е Ертокрал Кемал Аптула - 34-годишен.
НДТ - 13 септември 1995 г.
 


Сходни връзки

ОВЧАРСКИ СКОК НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ЦЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди