изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:16 EEST
РАЗСЛЕДВАТ ФАЛШИФИЦИРАНО ПИСМО ДО НДТ    
Новини

Вчера следобед новият управител Величко Василев официално встъпи в длъжност



Работещите във ВиК - Добрич, чиито имена и подписи стоят под разпространеното отворено писмо, подготвят документите, за да сезират прокуратурата за фалшификация. В писмото се казваше, че служители на фирмата искат за  управител инж. Николай Ангелов. Под него ясно личат имената и подписите на хора с важни постове във фирмата като главен счетоводител, главен инженер и началниците на отдел продажби и работа с клиенти и вътрешно-ведомствен финансов контрол.

На 13 септември в редакцията на вестник "Нова добруджанска трибуна" по пощата пристигна откритото писмо, на което се вижда, че е пуснато предния ден. На плика има и печат на водното дружество. В 13.20 часа вчера НДТ се свърза с инж. Ангелов отново да коментира писмото, след като разбра, че подписите са фалшиви. "И аз отричам това писмо. От копието виждам, че подписите са фалшиви, защото познавам как се разписват ръководните органи във водното дружество". Инж. Ангелов обеща веднага да направи вътрешно разследване, защото на плика има и печат на ВиК. Достъп до него има секретарката, но се оказа, че всеки би могъл да стигне до него, тъй като стои на бюрото й, каза още Ангелов. В ранните следобедни часове на деня водният шеф още бе на работното си място. "Ситуацията е абсурдна. Стоя тук и чакам да ме сменят", каза Ангелов.  

В редакцията на НДТ вчера бе получено опровержение от инж. Иван Стойков - гл. инженер на ВиК-Добрич, чийто фалшив подпис стои под разпространеното отворено писмо. В него се казва: "Във ВиК-Добрич се получи копие от Отворено писмо, адресирано до Вас, копие от което прилагам. Заявявам, че не съм участвал в съставянето на писмото и не съм се подписвал под него". Същото заяви и юристката на фирмата М. Галева, която каза още, че в момента се подготвят документите и ще бъде уведомена прокуратурата. Екипът на НДТ също ще съдейства за разкриване на авторите на писмото.

Вчера следобед инж. Николай Ангелов официално предаде поста на наследника си - Величко Василев. Смяната стана факт няколко дни след съдебната регистрация на Василев.  

Величко Василев е роден през 1962, икономист по професия. Работил е като икономист в болницата в Добрич, във ВиК от 1995 до 2000 и управител на производствена и търговска фирма. За този пост е бил поканен от МРРБ.
На въпрос смятате ли, че назначението ви е политическо, той отговори: "Не, не съм ангажиран с никакви политически партии, безпартиен съм, не членувам никъде".
НДТ го попита още дали ще има промени в кадровия състав. Новият шеф каза, че засега не. "Всички, които са изпълнявали съвестно задълженията си, ще бъдат по работните си места", допълни  той.



 


Сходни връзки

РАЗСЛЕДВАТ ФАЛШИФИЦИРАНО ПИСМО ДО НДТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
РАЗСЛЕДВАТ ФАЛШИФИЦИРАНО ПИСМО ДО НДТ
Автор: Anonymous да 2005-09-16 @ 00:29 EEST
Straxlivzi i merzavzi-zatova Bulgaria shte strada-njama dostoini xora

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди