изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:49 EEST
МАРИЯН МОМЧЕВ ОБЛИЧА ЕКИПА НА "ЛЕВСКИ"    
СпортТази година няма да се проведе традиционният международен боксов турнир за купата на Албена, съобщи президентът на клуб "Добруджа" Ивелин Иванов.

Причина затова е, че националите на България са заети с участия в турнири в страната и чужбина. Миналата седмица трикольорите ни се качиха на ринга, а тази седмица ще приемат в Пловдив тима на Унгария за спаринг-срещи. Турнирът в Албена датира от 1975 година и преди три лета възкръсна след като няколко години не се провеждаше. Амбицията е догодина силното боксово издание отново да го има в програмата на федерацията.

Ивелин Иванов съобщи още, че състезателят Мариян Момчев влиза в казармата този месец. Той ще бъде в спортната школа на Левски, където ще има възможност да продължи да се занимава с бокс докато отбива военната си служба. Това обаче означава, че в предстоящите състезания Мариян вече ще бъде състезател на елитния "син" клуб.

На 28 септември в Русе ще се проведе турнирът за купа "България", в който ще участват двама добричлии. В категория до 69 кг ръкавици ще кръстоса Галин Владимиров, който се е прицелил в титулярното място в националния тим. В момента националът в тази категория Спас Генов е счупил ръка, което означава, че се отваря вратата за Гальо в представителния мъжки отбор на страната. Другият ни участник ще бъде Георги Недков, който ще се боксира в кат. до 63 кг. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

МАРИЯН МОМЧЕВ ОБЛИЧА ЕКИПА НА "ЛЕВСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди