изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:47 EEST
ДО 15 ГОДИНИ ЗАТВОР МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ДОБРИЧЛИЯ, НАПАДНАЛ ЖЕНА    
Ред и сигурностДобричкият окръжен съд даде вчера ход на делото срещу 35-годишния Коста Йорданов Костов. Той е обвинен в това, че на 1 април е нападнал Кица Стоянова Костадинова и е взел дамската й чанта.

За целта той я и заплашил. Вчера подсъдимият не се призна за виновен и искаше сам да си наеме адвокат, а не да му назначават служебен защитник. От залавянето му досега той не е направил такова искане и затова магистратите приеха, че възражението му е неоснователно и с този си ход той иска да бави хода на делото. "Ебати работата. Искам частен адвокат. Сега как ще докажа, че съм невинен", изрепчи се Коста, след което бе предупреден да не говори по този начин в съда. Коста има две присъди, слаб, неженен и работи от време на време. Завършил е основно образование.

На 1 април 49-годишната Кица Стоянова тръгнала за работа. Решила да мине през ТМСС и да отиде през горичката до кв. "Строител". Чувала, че там са нападали жени, но си казала, че на нея няма да се случи. Точно в този момент срещу нея застанал млад мъж, по-висок от нея. Започнал да й прави мимики и й казал "Ха сега накъде", започнал да се приближава, а жената с уплашила и започнала да го гледа в лицето. Забелязала, че в една от ръцете му има нож. Хвърлила чантата, в която имала документи и дебитна карта, а крадецът я прибрал и избягал в храстите. Потърпевшата веднага отишла до съседното училище, където намерила човек от охраната. Двамата с нея отишли до мястото. Точно в този момент от храстите се изшумяло. От там излязъл нападателят, който бързо побягнал "Помня, че беше с мръсни дрехи и бяло лице. Не беше мургав, имаше фес", каза Кица. Тя е била викана в полицията два пъти да го разпознае, като и двата пъти посочила 35-годишния Коста. Делото ще продължи да се гледа през октомври, тъй като вчера обвиняемият поиска двама свидетели - бившата му адвокатка Теодора Милева и бати Иван - Заека.

Ако Коста бъде признат за виновен то той може да получи затвор от 5 до 15 години.

Днес в 9 часа в ДОС ще се гледа делото срещу Петър Павлов Тодоров, който е на 27 години. Той е обвинен в това, че на 9 и 10 май тази година в Добрич е отнел дамска чанта, лични документи, портфейл и 20 лева от Цвета Георгиева и златен синджир от Янка Стефанова, който е на стойност близо 500 лева. НДТ      

 


Сходни връзки

ДО 15 ГОДИНИ ЗАТВОР МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ДОБРИЧЛИЯ, НАПАДНАЛ ЖЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди